Zapisy do CHÓRU SENIORA w CAM CERAMICZNA

Fundacja AVE we współpracy z nowo otwartym na Tarchominie Centrum Aktywności Międzypokoleniowej przy ulicy Ceramicznej 9b zaprasza seniorów do śpiewania w Chórze GOLD OLD AVE.

Będzie wesoło i odważnie, ekspresyjnie i nieszablonowo, ciekawie i oryginalnie – zapowiada Bartłomiej Włodkowski, który pokieruje zespołem. Na co dzień prowadzi m.in. znany na Białołęce Chór AVE, który w tym roku obchodzi 85-lecie i współpracuje z Filharmonikami. W przeszłości dyrygował również chórami seniora przy UTW na Zaciszu oraz Bródnie, z którymi nagrał dwie płyty i zdobył ponad 40 nagród!

Nie trzeba znać nut ani mieć muzycznego doświadczenia. – Repertuar w dużej mierze będzie zależał od preferencji i upodobań uczestników, ale na pewno będziemy chcieli śpiewać na głosy! – dodaje Włodkowski.

Pierwsza próba odbędzie się we wtorek 7 maja 2024 o g. 10 w CAM Ceramiczna. Kolejne w wybrane wtorki i czwartki ustalone z uczestnikami.

Udział bezpłatny. Zgłoszenia poprzez wypełnienie formularza na stronie fundacjaave.pl lub smsowo pod numerem telefonu 608178447.

• ZAPISZ SIĘ DO CHÓRU SENIORA W CAM CERAMICZNA - KLIKNIJ

Obejrzyj Chór AVE w akcji: